Brolægger med erfaring og ekspertise

Her hos Entreprenør Hans Nørgaard finder du en kompetent brolægger til dit brolægningsarbejde. Uanset om du bor i Holstebro, Herning, Viborg eller de omkringliggende områder, kan vi yde denne service for dig. Da vi er specialiserede som brolægger, løser vi alt inden for brolægning, uanset om det er store eller små opgaver.

Med ekspertise inden for området og mange års erfaring i bagagen, kan du forvente et æstetisk og langtidsholdbart resultat. Vi stiler altid efter den glade og tilfredse kunde, og du kan derfor være sikker på, at vi leverer et kvalitetsbevidst stykke arbejde og et optimalt resultat. Vores brolægger overholder altid aftaler og tider, og du kan derfor trygt lægge din opgave i hænderne på os.

Hvad koster brolægning?

Der findes samtlige priser på bro- og flisebelægning, og prisen afhænger hovedsageligt af opgavens omfang. Er det et mindre projekt, og hermed et mindre område, vil prisen være billigere, end hvis det er over et større område, og derfor mere omfattende. Valg af materiale spiller også ind på prisen. Vi fører et bredt sortiment af sten og fliser, og ved ønske kan vi bestille et større sortiment hjem – alt sammen til fordelagtige priser.

Vores erfarne brolægger udfører alt fra små specialopgaver til store maskinbelægningsopgaver med moderne udstyr, der let og funktionelt kan varetage opgaven. Vi udfører alt fra terrasser og indkørsler til torve, pladser og veje, når det kommer til brolægning. 

​Kontakt din lokale brolægger for et godt tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud i forbindelse med, hvad vi kan tilbyde som brolægger, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi finder frem til en billig løsning, der passer til dit budget, uden at det vil kompromittere kvaliteten.

Du kan kontakte os på telefon 23 20 29 91 eller e- mail hans.noergaard@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

ADRESSE​

​Entreprenør Hans Nørgaard Haderup

Skovvænget 9

7540 Haderup

​CVR: 25699114

​KONTAKT MIG

​☎ Tlf.: 23 20 29 91

✉ E-mail: hans.noergaard@mail.dk

Hans Nørgaard i Haderup, Midtjylland, DK på Houzz