Haveservice er vores spidskompetence

Hos Entreprenør Hans Nørgaard er vi specialiserede inden for alle former for entreprenørarbejde. Herunder er en af vores spidskompetencer haveservice. 

Med mange års erfaring inden for haveservice, ved vi, hvordan man yder en tilfredsstillende og kvalitetsbevidst service, når det kommer til blandt andet havearbejde. Du skal derfor ikke være bange for at lægge din opgave i hænderne på os. Vi klarer små som store opgaver uden problemer, og vi garanterer dig altid et godt resultat.

Vores primære kundekredse befinder sig i Holstebro, Herning og Viborg, samt de omkringliggende områder, og vores service når derfor langt ud.

Kunden er i centrum hos vores haveservice

Hos os er kunden i centrum, og vi forsøger derfor altid at skabe en tæt og grundig dialog med dig som kunde. Af erfaring ved vi, at dette er vejen frem til det bedste resultat, og igennem processen undgår vi eventuelle misforståelser.

Når du hyrer os til anlægsarbejde eller andet havearbejde, sørger vi for et resultat, der er både æstetisk og praktisk. ​Vi arbejder ud fra dine ønsker, men kommer også løbende med forslag til forbedringer, så vi i samarbejde med dig kommer frem til det mest optimale resultat.​

​Vi tilbyder også brolægning, hvilket er den perfekte kombination med vores haveservice, hvis du står og skal have lagt terrasse eller lignende.

Kontakt os for mere information

Vores havemand står til hver en tid klar ved telefonen og tasterne, hvis du står og skal bruge havehjælp. Står du med en undren, et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på vores haveservice, som du frit kan takke ja eller nej til, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om både service, priser og skræddersyede løsninger.

Du kan til hver en tid kontakte os på telefon 23 20 29 91 eller e-mail hans.noergaard@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!​

Adresse

Entreprenør Hans Nørgaard Haderup

Skovvænget 9

7540 Haderup

​CVR: 25699114

kontakt mig

☎ Tlf.: 23 20 29 91

✉ E-mail: hans.noergaard@mail.dk

Find mig

Entreprenør Hans Nørgaard Haderup
Skovvænget 9
7540 Haderup

Hans Nørgaard i Haderup, Midtjylland, DK på Houzz